Adalet Bakanlığı 14504 Kamu Personel Alım Listeleri

Adalet Bakanlığı 14504 Kamu Personel Alım Listeleri

Adalet Bakanlığı 1344 İcra Katibi Alımı, CTE 7467 memur alımı, 5.493 Adet zabıt katibi ve 200 kamu personeli alımı ilanı için sınava hak kazanan adayların listeleri yayınlanmaya başladı.

Adalet Bakanlığı ve CTE yayınladığı 4 farklı ilan ile kendi bünyesinde bulunan adalet saraylarına tüm şehirlere 14 Bin 504 kamu personeli alınacaktır. Lise, önlisans ve lisans mezunu adaylardan başvuru toplamıştır. Uygulama ve sözlü sınava hak kazanan adayların listeleri yayınlanmaya başlamıştır. İlk yayınlayan olarak Kastamonu adliyesi resmi sayfasında bulunmaktadır. Hangi bölgeden sınava başvuru yapıldı ise o bölge adliyeleri üzerinden uygulama ve mülakat tarihleri yayınlanacaktır. Kendi alımlarınızı adliye sayfalarında bulabilirsiniz. Adaylara ayrıca bildirim gönderilmemektedir. Örnek olarak Kastamonu duyurusunu biz yayınlıyoruz.

Kastamonu ve İnebolu Adli Yargı Adalet Komisyonları Başkanlıklarına bağlı merkez ve mülhakat adliyelerine alınacak sözleşmeli personellerle ilgili başvurular sonuçlanmıştır. Başvuruları kabul edilen sözleşmeli zabıt katibi adaylarının uygulama sınavı 09 Temmuz 2018 Pazartesi günü saat 09:00'da Kastamonu Adliyesi sınav salonunda yapılacaktır. Adayların belirtilen tarih ve saatte Kastamonu Adliyesinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

Ceza infaz kurumu katipliği uygulama sınavı 03 Temmuz 2018 Salı günü saat 09:00'da Kastamonu Adliyesi sınav salonunda yapılacaktır. Uygulama sınavında A4TECH KM-720 tipi klavye kullanılacaktır. Sınav sırasında büyük - küçük harf ve imla kuralları dikkate alınmayacaktır.

Kastamonu ve Araç İcra Dairelerine alınacak sözleşmeli icra katipliği ile ilgili başvurular sonuçlanmıştır. Başvuruları kabul edilen adayların uygulama sınavı 09 Temmuz 2018 Pazartesi günü saat 09:00'da Kastamonu Adliyesi sınav salonunda yapılacaktır. Adayların belirtilen tarih ve saatte Kastamonu Adliyesinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.