Adalet Bakanlığı 471 Memur Alımı Devam Ediyor

Adalet Bakanlığı 471 Memur Alımı Devam Ediyor

Adalet Bakanlığı tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarında çeşitli kadrolarda istihdam etmek üzere toplamda 471 memur alımı yapılacağı açıklandı.

Adalet Bakanlığı yayınladığı personel alımı ilanında Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere 300 idari memur ve 108 psikolog, 24 sosyal çalışmacı, 36 öğretmen ve 3 veteriner hekim alımı yapacağını açıkladı.

Başvuru yapmak isteyen adayların 300 idari memur alımı için 2 Eylül 2019 tarihine kadar 171 personel alımı için 7 Ağustos 2019 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Adaylarda aranan genel şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir problemi bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, anayasal düzenin işleyişine karşı herhangi bir suç işlememiş olmak yer almaktadır.

Psikolog alımı için adayların dört yıllık üniversitelerin psikoloji bölümünden mezun olmaları, sosyal çalışmacı alımı için sosyal hizmetler bölümünden mezun olması, öğretmen alımı için sınıf öğretmenliği mezunu olması ve pedagojik formasyon belgesine sahip olması, veteriner hekim alımı için veteriner hekimliği mezunu olması gerekmektedir.

İdare memuru alımında KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olması, en az dört yıllık lisans eğitim veren üniversitelerin mezun olması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.