Adalet Bakanlığı 7 Stajyer Kontrolör Alımı Yapıyor

Adalet Bakanlığı 7 Stajyer Kontrolör Alımı Yapıyor

Adalet Bakanlığı Merkez Teşkilatı Genel İdare Hizmetleri sınıfında istihdam edilmek için 7 stajyer kontrolör alımı yapılıyor. Başvurular 22 Ocak 2019 günü sona erecektir.

Adalet Bakanlığı 7 stajyer kontrolör alımı gerçekleştiriyor. Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutuk evleri Kontrolörleri Yönetmeliği ile Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri doğrultusunda Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav sonucuna göre açıktan atama yapılacaktır.

Başvuru Şartları; 7 stajyer kontrolör için KPSS 70 ve sözlü sınav puan şartı aranıyor. Hukuk veya hukuk bilgisine programlarında yeterince yer veren siyasal bilimler, idari bilimler, iktisat, maliye ve işletme alanlarında meslek için gerekli kültürü veren en az dört yıllık öğretim yapan yüksek öğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak.

Başvuruların istenilen belgelerle birlikte 07 Ocak 2019 tarihinden itibaren 22 Ocak 2019 tarihi mesai bitimine kadar “Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilat Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA” adresine şahsen veya en geç son başvuru tarihine kadar aynı adreste olacak şekilde posta yoluyla yapılması gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı 7 kamu personeli alımı kılavuzu için tıklayın.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.