Adalet Bakanlığı ATK En Az Lise Mezunu 71 Kamu Personeli Alımı

Adalet Bakanlığı ATK En Az Lise Mezunu 71 Kamu Personeli Alımı

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu yayınladığı ilan ile en az lise mezunu 71 kamu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru niteliği ve şartları neler olarak sıralandı.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu tarafından yayınlanan ilana göre 2018 KPSS puanı ile 71 Kamu Personeli alımı yapılacak. En az lise mezunları arasından alım yapılacak kadrolar arasında hemşire, sağlık teknikeri, biyolog, mühendis ve laborant gibi kadrolar yer almaktadır. Her bir kadro için özel nitelikler belirlendi. Adayların bu nitelikleri kontrol etmeleri ve başvurularını buna göre yapmaları gerekmektedir. Her bir eğitim seviyesine göre değişiklik gösteren KPSS puanlarına özellikle dikkat edilmelidir.

Bu ilana başvurular 25 Mart tarihi itibariyle yapılmaya başlayacaktır. Son başvuru tarihi ise 5 Nisan 2019 olarak belirlendi. Başvurular Adli Tıp Kurumu'nun internet sayfası üzerinden yapılacaktır. Fotoğraf, KPSS sonuç belgesi ve diploma gibi birtakım belgeler PDF formatında talep edilmektedir. Bu nedenle adayların gerekli belgeleri hazır etmeleri gerekmektedir.

Adayların atamaları en yüksek puan alandan en düşük puan alana doğru ilerleyecektir. Ayrıca tüm aşamaları başarılı bir şekilde geçen adaylar güvenlik soruşturmasına da tabi tutulacaktır. Soruşturma neticesinde herhangi bir sorunu olmayanlar atamaları derhal yapılacaktır. Soruşturma sonucu olumsuz olanlar ise atanamayacak ve yargıda hakkını arayacaktır. Yargı ne karar verirse kurumun kararı derhal uygulaması zorunludur.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum