Adalet Bakanlığı CTE 300 Memur Alımı Başvuruları Başladı!

Adalet Bakanlığı CTE 300 Memur Alımı Başvuruları Başladı!

Adalet Bakanlığı CTE (Ceza ve Tevkifevleri Müdürlüğü) tarafından yayınlanan 300 memur alımı başvuruları 19 Ağustos 2019 tarihinde başlamıştır. CTE memur alımı başvuru formu sayfa sonunda verilmiştir.

Adalet Bakanlığı CTE (Ceza ve Tevkifevleri) Genel Müdürlüğü’nce yayınlanan 300 memur alımı başvuruları 19 Ağustos 2019 tarihi itibari ile başlamıştır. Adalet bakanlığı memur alımına başvuracaklar için başvuru formu sayfa sonunda bulunan link adresinde bulunmaktadır.

Başvuru Şekli ve Tarihi;

Başvurular 2 Eylül 2019 tarihinde sona erecektir. Adayların son başvuru tarihine kadar Ağır Ceza Cumhuriyet Başsavcılıklarına başvurularını yapmaları gerekmektedir. Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

CTE memur alımı şartları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, anayasal düzenin işleyişine karşı herhangi bir suç işlememiş olmak şartları aranmaktadır.

Ayrıca adayların erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmaması, 22 Temmuz 1983 ve sonrasında doğmuş olması, güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanması, 2018 KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olması, en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerden mezun olması da adaylarda aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum