Adana SYDV KPSS 60 ile Kamu Personeli Alıyor

Adana SYDV KPSS 60 ile Kamu Personeli Alıyor

Aile ve Çalışma Bakanlığı SYDV büro görevlisi alım ilanı yayımladı. Adana SYDV tarafından kamu personeli alımında KPSS taban puanı 60 olarak belirlendi. Kamu personeli alımı ilanlarına yeni eklenen SYDV alımı için tüm detaylar haberimizde.

Adana iş ilanları için Adana SYDV tarafından Aile ve Çalışma Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakıfları çalışmaları için kamu personeli alımı yayımlandı. Kamu personeli alım ilanı başvurusu için KPSS taban puan 60 olarak belirlendi.

Adana'nın Seyhan ilçesinde görevlendirilmek üzere yayımlanan alım ilanında Mühendislik fakültelerinin bilgisayar mühendisliği, bilgisayar teknoloji ve bilişim sistemleri, bilgisayar ve yazılım mühendisliği bölümü mezunları arasından alımı yapılacak kamu personeli için şartlar belli oldu.

Aktif olarak araç kullanması beklenen SYDV personeli aynı zamanda vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalıdır. Bir çok Aile Bakanlığı SYDV alım ilanları gibi bu ilanda da adayın vakfın bulunduğu il sınırlarında bulunma şartı başvuracakların Adana il sınırları içerisinden olmasını sağlayacak.

Yayımlanan ilanda yer alan kadro için diğer bir şart ise KPSS şartıdır. ÖSYM tarafından yapılan ve geçerli olan 2018 veya 2019 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSS P3 türünde en az 60 puan alan aday bu ilana başvurabilecek.

İlan Ekim ayının ilk günlerinde yayımlandı. İkamet şartı arasında 6 aydır Adana İli sınırları içinde ikamet ediyor olma şartı bulunuyor. Bu da demek oluyor ki bu ilana başvuracak aday en erken Nisan ayından itibaren Adana il sınırlarında bulunması gerekmektedir.

SYDV alımları genelde saha çalışmaları olduğu adaydan hem aktif araç kullanıp ehliyetinin olması hem de görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl sağlığı, vücut sağlığı ve özrü bulunmaması şartı yer almaktadır.

AİLE BAKANLIĞI SYDV ALIMI İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Aile ve Çalışma Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakıfları tarafından gerçekleştirilen kamu personeli alımlarına başvuru yapmak için Bakanlığın Vakıf İlan sayfasını kullanmak gerekiyor.

Siteye girdikten sonra üye olunması gerekiyor. Üye olduktan sonra güncel SYDV alım ilanları karşınıza çıkacak. Adana SYDV alım ilanı için başvur butonuna tıklayıp gerekli yerleri doldurduktan sonra başvuru yapabileceksiniz. Aile Bakanlığı büro görevlisi alım ilanında son başvuru tarihi 14.10.2019 olarak belirlenmiştir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum