Adaylar Dikkat Son Gün! 500 Memur Alımı

Adaylar Dikkat Son Gün! 500 Memur Alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alınacak 500 kadrolu memur alımı için başvurular tamamlanıyor. 500 kamu personeli memur alımı başvuru şartlarına dair detaylar İş ilanları Kariyer sayfalarında.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2020 yılı memur personel alımları kapsamında 500 kadro için alımları geçtiğimiz haftalarda başlatmıştı. Hazine ve Maliye Bakanlığı için personel alımları 20 Kasım 2020 tarihi itibarıyla tamamlanıyor. Başvuru son gününde sizlere hatırlatmak adına gerekli başvuru detaylarını ve 500 memur alımı şartlarını hazırladık.

500 Memur Alımı Başvuru Süreci

Hazine ve Maliye Bakanlığı memur alımına başvurular 9 Kasım 2020’de başlamıştı. 20 Kasım 2020 günü mesai saati bitimine (Saat 17:00) kadar Hazine ve Maliye Bakanlığı internet sayfası üzerinden elektronik ortamda başvurular tamamlanacak.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adaylar tarafından başvuru formunun imzalı bir örneğinin; en geç sınavdan önce Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne elden teslim edilmesi veya posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir. Postadan kaynaklanan gecikmelerden dolayı ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacak.

Hangi Bölüm Mezunları Başvuru Yapabilecek?

En az dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk Fakültesi ile diğer fakültelerin Aktüerya ve Risk Yönetimi, Bankacılık ve Finans, Bilişim Sistemleri ve Teknoloji, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, Endüstri Mühendisliği, Girişimcilik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İktisadi ve İdari Bilimler Programları, İktisat, İletişim Tasarımı ve Yönetimi mezun olmak gerekiyor.

İnsan Kaynakları Yönetimi, İstatistik, İşletme Enformatiği, İslam Ekonomisi ve Finans, İşletme, İşletme Mühendisliği, İşletme Yönetimi, İşletme Ekonomi, Kamu Yönetimi, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Maliye, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, Politika ve Ekonomi mezun olmak gerekiyor.

Reklam Tasarımı ve İletişimi, Sermaye Piyasaları ve Portföy Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Uluslararası Girişimcilik, Uluslararası Finans, Uluslararası Finans ve Bankacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İşletme Yönetimi bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Yönetim Bilimleri Programları, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümleri ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.