Adli Tıp Kurumu 200 Memur Alımı 2018 (En Az Lise Mezunu)

Adli Tıp Kurumu 200 Memur Alımı 2018 (En Az Lise Mezunu)

Devlet Personel Başkanlığınca Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumuna 200 (Memur) Kamu Personel Alım ilanı yayınlanmıştır.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu En Az Lise Mezunu Tekniker, Memur, sağlık personeli ve büro görevlisi (memur) Mühendis alınacağını yayınlamış olup başvuruları 4 Haziran 2018 de başlayacak ilana 22 Haziran 2018 mesai bitimine kadar başvuru yapılabilir.

Adaylar 18 yaşından büyük olması, 35 yaşını doldurmamış olması ve 2016 yılı yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS puan türlerinden 70 puanı bulunuyor olması gerekmektedir. Alımlar ile ilgili geniş ve detaylı bilgi (öğrenim koşulları gibi) aşağıda bulunan link adresinde mevcuttur.

Diğer Sağlık Personeli ( Otopsi ) Ortaöğretim Kurumlarının Acil Tıp Alanı ve Dalları veya Acil Sağlık Hizmetleri Alanı - Acil Tıp Teknisyenliği Dalından mezun olmak. 

Sözleşmeli Büro Personeli Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak. Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Teknisyen ( Kimya )Ortaöğretim Kurumlarının Kimya Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak.

Teknisyen ( Atölye )Ortaöğretim Kurumlarının İnşaat Teknolojisi Alanı ve Dalları veya Ahşap Teknolojisi Alanı - Ahşap Yapı (Doğramacılık) Dalından mezun olmak. Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı - Endüstriyel Elektronik Dalından mezun olmak. Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak.

Mühendis ( Makina ) Makine Mühendisliği/Makina Mühendisliği veya Makine ve İmalat Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak. Mekatronik Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

Mühendis ( İnşaat ) İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

Mühendis ( Fizik ) Fizik Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

Diğer Teknik Hizmet Personeli ( Kimyager )Kimya lisans programından mezun olmak.

Destek Personeli ( Hizmetli ) herhangi bir ortaöğretim programı mezun olmak.

Destek Personeli ( Şoför ) Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (ya da Karayolları Trafik Yönetmeliğinde 17/04/2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan değişiklik ile 01 Ocak 2016 tarihi itibarıyla yeni tip D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak)

Biyolog Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik lisans programlarının birinden mezun olmak.

Laborant Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Heşire Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak.

İnfaz ve Koruma Memuru herhangi bir ortaöğretim programı mezun olmak. Erkeklerde 170 cm., kadınlarda 160 cm. 'den kısa boylu olmamak, Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13'ten fazla, 17'den az olmamak, (Örneğin; 170 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 70+13=83'ten fazla, 70- 17=53'ten az olmaması gerekmektedir.)

Başvuracak adaylar Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu internet sitesi üzerinden on-line olarak yapılacaktır. Posta, şahsen veya farklı iletişim yollarıyla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.