Adliyeler ve MEB Müdürlükleri KPSS’ Siz 2170 Personel Alımı

Adliyeler ve MEB Müdürlükleri KPSS’ Siz 2170 Personel Alımı

İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Adliyelere kamu personeli sınav şartsız 2170 personel alımı yapılıyor. Alımlar ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunları başvurabiliyor.

Toplum yararına programı (TYP) kapsamında İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar ile adliyelere ve milli eğitim il müdürlüklerine KPSS şartsız 2170 personel alacağını ilan etti. İlan 28 Haziran 2018 de yayınlanmış olup 29 Haziran 2018 de sona erecektir.

2170 personel Adalet Bakanlığına bağlı Adliyelere ve Milli Eğitim İl Müdürlüklerine yapılacaktır. Bu alımlar Yalova, Kastamonu, Aksaray, Karaman, Osmaniye, Zonguldak ve Adana için yapılmıştır.

İŞKUR TYP alımlarını özellikle Belediye Başkanlığı, Eğitim Bakanlığına Bağlı Milli Eğitim Müdürlükleri, Valilikler ve Kaymakamlıklar nezdinde bulunan kamu kurum ve kuruluşları personel alım ihtiyaçlarını bu alımlar ile sağlamaktadır.
Alımlar yapılırken güvenlik görevlisi, çevre düzenleme elemanı, çevre temizlik işçisi, bahçıvan, hizmetli ve ağaçlandırma personeli olarak gerçekleştiriliyor. Başvurular kısa süreliğine ilana çıkıp hemen başvuru süresi bittiği üzere sayfamızdan takip sağlayabilirsiniz.

Başvurular bütün şehirlerde şu an itibari ile 29 Haziran 2018 saat 23:59 kadar devam edecektir. TYP alımlarına ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunları başvurabiliyor. Ayrıca 18 yaşını doldurmuş, 40 yaşını bitirmemiş, iş kurumuna kayıtlı işsiz ve herhangi bir kurumdan maaş almıyor olanlar başvuru sağlayabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.