Afyon Belediyesi 4 İşçi Alımı

Afyon Belediyesi 4 İşçi Alımı

Afyonkarahisar Kızılören Belediye Başkanlığı Sözleşmeli 4 İşçi Alım ilanı yayınladı. Başvurular iş kurumu üzerinden şahsen veya online olarak 30 Mart 2018 tarihi itibarı ile sona eriyor.

Kızılören Belediye Başkanlığı Sözleşmeli 4 İşçi alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 4 kişi beden işçisi olarak toplam 4 kişi istihdam edileceği açıklandı. Maaş olarak alınacak kişilere asgari ücret ödenecektir.

Belediye Başkanlığı Sözleşmeli 4 kişi Beden işçisi için şartlar: En az ilköğretim mezunu en çok lisans mezunu olması gerekmektedir. Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde her türlü çöp toplama atık madde toplanması sertifikası (M.E.B. Onaylı). İlk yardım sertifikası. İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Belgesi ve Yangın Eğitimi belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Başvuracak adaylar İş kur iş ilan 00004331008 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 30 Mart 2018 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Alımlar noter huzurunda çekilen kura ile belirlenecektir. Noter Huzurunda Kura Çekimi 13 Nisan 2018 tarihinde Saat 10:00 ile 11:00 de Taşlıçay Noterliğinde Yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.