Aile Bakanlığı 2 Şehre KPSS 60 İle Memur Alımı Yapıyor

Aile Bakanlığı 2 Şehre KPSS 60 İle Memur Alımı Yapıyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca 2 şehre memur alımı yapılacak. SYDV tarafından alımı yapılacak memurlar büro görevlisi ile sosyal yardım ve inceleme görevlisi kadrolarında istihda

İstanbul ve Kocali il sınırlarında bulunan Kaymakamlıklar, Aile Bakanlığı'nca istihdam edilmesi üzerine SYDV iş ilanları sitesinden alım duyurusu yayımladı. Yayımlanan ilanla bakanlığa KPSS 60 ile memur alımı yapılacak. 

Kontenjan dağılımı:

Yayımlanan ilanda büro görevlisi alımı İstanbul Küçükçekmece, sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı Kocaeli Çayırova ilçelerinde gerçekleştirilecek.

Başvuru tarihleri:

Kadrolara başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise her iki ilan için de 19 Kasım 2019 olarak belirlendi. Evrak tesliminde son tarih ise 20 Kasım 2019.

Başvuru şekli:

Kaymakamlık SYDV bünyesinde istihdam edilecek kadrolara başvurular Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi olan "Vakıf İlan" sayfasından online bir şekilde başvuru yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen adaylar vakıf ilanlarının yayımlandığı siteye kişisel bilgileriyle üye olacak. Üye olduktan sonra karşılarına çıkacak iki ilan için de "Başvur" butonu ile başvuru yapabilecek.

Başvuru koşulları:

SYDV başkanlıklarınca yayımlanan ilana başvurmak için gereken şartlardan birisi 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Sosyal Hizmetler, Halkla İlişkiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin herhangi birinden mezun olma şartıdır.

Adaylarda aranacak diğer bir şart ise vakfın bulunduğu il sınırlarında ikamet ediyor olmasıdır.  35 yaşını doldurmamış olma şartı da adaylardan istenilmektedir.

Adayın Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olması da aranan diğer bir şarttandır. Sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı için adayın Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlardan onaylı Bilgisayar İşletmenliği veya Programcılığı sertifikasına sahip olması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum