Aile Bakanlığı SYDV memur alımı başvuru süreci devam ediyor

Aile Bakanlığı SYDV memur alımı başvuru süreci devam ediyor

Aile ve Çalışma Bakanlığı bünyesinde SYDV memur alımı başvuru süreci devam ediyor. Yayımlanan ilanlarda yer alan bilgilere göre; 4 farklı şehirde 4 kişilik kontenjan ile memur alımı yapılacaktır. İşte başvuru detayları…

Türkiye genelinde ilgi ile takip edilen sürekli işçi alımı, kamu personeli alımı, memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Hem kamu kurum ve kuruluşları hem de bakanlıklar nezdinde yayımlanan ilanların başvuru son tarihleri yaklaşıyor.

Aile Bakanlığı Personel Alımları

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde kamu hizmeti vererek yer alan kuruluşlardan olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının (SYDV) bağlı olduğu Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından farklı unvanlarda olmak üzere kamu personeli alım ilanları yer almaktadır.

Şehir ve Görev Yerleri

Adayların görev alacakları şehir ve görev merkezleri ile ilgili olarak yapılan açıklamalarda yer alan bilgilere göre; Balıkesir Gönen SYDV; Kütahya Tavşanlı SYDV, Yalova Çiftlikköy SYDV, Zonguldak Gökçebey SYDV birimlerinde görev yapılacağı ilan edildi.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Her şehir ve SYDV şubesi için birer kişilik memur alımı kontenjanı açılmış olup; adayların Balıkesir Gönen SYDV bünyesinde Büro Memuru olarak görev yapacağı açıklandı.

Ayrıca Kütahya Tavşanlı SYDV bünyesinde Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapılacak olup; Yalova Çiftlikköy SYDV dahilinde Muhasebeci alımı ve ayrıca Zonguldak Gökçebey SYDV bünyesinde de Büro Görevlisi alımı yapılacağı ilan edilmektedir.

Başvuru Süreçleri

SYDV memur alımı kapsamında yayımlanan dört ilanın da başvuru ve evrak teslim süreçleri farklı şekilde işlemekte olup; her başvurunun son işlem tarihleri farklılık arz etmektedir. Balıkesir Gönen SYDV personel alımları için 27 Haziran 2020 son başvuru tarihi olup; adayların 1 Temmuz 2020 tarihine kadar başvurularını tamamlamış olması şarttır. 

Kütahya Tavşanlı SYDV memur alımı için 10 Temmuz son başvuru tarihi ve 14 Temmuz 2020 tarihi de evrakların teslim tarihidir. Yalova Çiftlikköy SYDV 30 Haziran 2020 son başvuru tarihi olup; 7 Temmuz 2020 evrakların son teslim tarihi olarak açıklanmakta olup; ayrıca son olarak Zonguldak Gökçebey SYDV memur alımı için 1 Temmuz 2020 son başvuru tarihi ve 8 Temmuz 2020 evrak teslim tarihi olarak açıklanmaktadır.

Başvurular bakanlığın resmi internet sayfalarından olan vakıf ilan adresinden elektronik ortamda online olarak yapılacak olup; adayların genel başvuru şartları dahilinde 18-35 yaş aralığında, KPSS P3 puan türünden en az 60 puan alan ve alanında mesleki ve eğitim belgeleri bulunan adaylar olmaları zorunlu kılınmıştır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.