Aile Bakanlığı Yeni Memur Alımı Malatya Şehrine Yapacak

Aile Bakanlığı Yeni Memur Alımı Malatya Şehrine Yapacak

Aile Bakanlığı tarafından farklı zamanlarda yayımlanan ilanlarda şehirler bazda memur alımı yapılıyor. Bu kapsamda Aile Bakanlığı Malatya memur alımı yapacağını duyurdu.

Aile Bakanlığı yeni memur alımı ilanları ile Malatya şehri için yayımladı. Bakanlık tarafından farklı zamanlarda farklı şehirlere kamu personeli alımı yapılacağı duyuruluyor. Bu kapsamda Malatya İş İlanları olarak duyurulan bu alıma kimler hangi şartlarda başvuru yapabilecek. Başvurular 23 Eylül 2019 tarihi bitimine kadar yapılması isteniyor. Alım sosyal yardım ve inceleme görevlisi olarak yapılacaktır.

Siyasal bilgiler, iktisat, iktisadi ve idari bilimler, işletme ve iletişim fakülteleri ile sosyoloji, psikoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, sosyal hizmetler bölümlerinden mezun olmak.

En az B sınıfı ehliyete sahip olmak (aktif araç kullanıyor olmak).

Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı.

İlan tarihinden en az 1 yıl öncesinde Malatya il sınırları içeresinde ikamet ediyor olmak. Vakıftaki personel ihtiyacı doğrultusunda erkek personel alınacaktır. Askerliğini yapmış veya muaf olmak. 2018 ve 2019 yılı KPSS p3 puanı üzerinden en az 60 puan almış olmak.

Aile Bakanlığı memur alımına ulaşmak için tıklayın.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.