Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 13 Personel Alımı

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 13 Personel Alımı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği 13 kamu personeli alımı yayınladı. Son başvuru tarihi 8 Kasım 2018 olarak bildirildi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yayınladığı 3 farklı ilan ile lise, önlisans ve lisans mezunları arasından 13 kamu personeli alımı yapacaktır.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 4 kişi Büro İşçisi alımına durumu sadece eski hükümlü ve TMY olanlar başvuru yapabilecektir. Adayların ortaöğretim mezunu olması ve 2016 yılı Kamu Personeli seçme sınavı KPSSP94 1 puan şartı aranmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adaylar son başvuru tarihine kadar İŞKUR sitesi üzerinden iş ilan numarası (00004707146) ile başvuru yapması gerekmektedir.

Büro İşçisi (personel alımı) 4 kişi lisans mezunu adayların başvurabileceği personel alımına kişisel durumu engelli olanlar başvurabileceklerdir. Ayrıca adayların 2016 veya 2018 yılına ait Engelli Kamu Personeli seçme sınavına ( EKPSS ) girmiş olanların ( yıllardan biri seçilebilir ) başvuru yapabileceği alıma adaylar İŞKUR sitesinden (00004707140) iş ilan no ile başvuru yapılması gerekmektedir.

Önlisans mezunu durumu engelli olanların başvuracağı Büro İşçisi 5 kişi Kamu Personeli Alımına EKPSS puanı olanların başvuruları alınacak olup adaylar son başvuru tarihi olan 8 Kasım 2018 tarihine kadar işkur sitesi üzerinden iş ilan (00004707130) numarası ile müracaat edeceklerdir. Tüm alımlarda çalışma adresi Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Mardin olarak açıklanmıştır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum