Akbank Öğrenci, Yeni Mezun ve Profesyonel Personel Alımları

Akbank Öğrenci, Yeni Mezun ve Profesyonel Personel Alımları

Akbank yeni yayınladığı farklı ilanlar ile personel alımı yapacağını duyurdu. Özellikle öğrenciler için staj, yeni mezunlar için deneyim kazanacakları iş ilanları ve profesyonellerin ise kariyer yapabileceği detayları paylaşıldı.

Öğrenci, yeni mezun ve profesyoneller için banka personel alımı ilanları yayınlandı.

Akbank Ağustos ayı için yeni banka personel alımı ilanları yayınlayarak vatandaşlara duyurdu. Öğrencilerin staj yapabilmesi, yeni mezunların iş bulması ve profesyonellerin ise kariyer yapabileceği ayrı ayrı ilanlar bulunmaktadır. Adaylar aşağıda verilen link adresi üzerinden ilanları inceleyerek kendilerine uyan bölüme başvuru yapabilecektir. Profesyoneller için bir ilan içeriğini inceliyoruz!

Ödeme Sistemleri İş Analisti/ Mimarı ne yapar?

Müşteri davranışları ve ihtiyaçlarına göre iş süreçleri, analizi ve ürünün son kullanıcıya teslim edilmesine kadar olan tüm süreçlerde yer alır
İş talepleri doğrultusunda gereksinimleri ve müşteri ihtiyaçlarını netleştirir, gereksinimlere ait ekran/akış tasarımlarını yapar, uyum noktalarını ve ilgili ekipleri belirler. Analiz ve Tasarım tekniklerini kullanarak iş ihtiyaçlarını fonksiyonel/teknik analiz çıktılarına dönüştürür.

İş isterilerinin en değerli parçasının (MVP) belirlenmesi, kullanıcı hikâyesine (User Story) göre gerekli parçalara ayrılmasında görev alır ve bu parçaların ürünleşmesini sağlar.

Yazılım yaşam döngüsü içerisindeki süreçlerin geliştirme ekipleri, müşteriler ve ilgili diğer paydaşlar arasındaki koordinasyonunu sağlar, takibini yapar
İş isterilerinin kapsam, risk, takvim yönetimi konularını takip eder, gerekli koordinasyonu sağlar.

Geliştirilen uygulamaların fonksiyonel testlerini gerçekleştirir, kullanıcı kabul testlerini koordine eder. Son müşteri çıktılarının iş ihtiyaçlarını karşıladığını doğrular ve çıktıların kullanıma alınması sonrası takibini yapar.

Başvuru

İş Analizi süreçlerinde deneyimli,

Agile / Scrum prensiplerine hakim, öğrenmeye istekli,

İleri seviyede SQL bilgisi olan,

Banka ve ön ödemeli kart, kredi kartı, kart basım, üye işyeri, Pos ve switch/takas/müşteri itiraz uygulamalarının en az birinde tecrübeli ve İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilen olması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum