Akbank Personel Alımı İş İlanları (Gişe Memur Alımı)

Akbank Personel Alımı İş İlanları (Gişe Memur Alımı)

Akbank Güney Doğu Anadolu illerinde bulunan şubelerde çalıştırılmak üzere Gişe Memuru personel alımı gerçekleştirmektedir. Alınacaklar gişe memuru olarak alınacaktır.

Gişe Memuru kadrosuna başvuracak adaylardan erkek olanlar için aranan şartlar şu şekildedir; 1990 ve sonrası doğumlu olması, Örgün Öğretim Lisans mezunu olması, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli olması, Müşteri ve kalite odaklı yaklaşım sergilemesi, Dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi olma, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek seviyede olması, Takım çalışmasına yatkın, Akbank tarafından gerçekleştirilen  son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış olması ve Akbank tarafından daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olma şartları aranmaktadır.

Başvuru Zamanı ve Yeri;

Başvurular Akbank İnsan kaynakları departmanına şahsen istenen evraklarla birlikte ya da ilanın yayınladığı kariyer sitesi üzerinden gerekli iş başvuru formunun doldurulması ile gerçekleştirilmektedir. 19 Aralık 2017 tarihinde yayınlanan ilan için son başvuru tarihi ise 31 Aralık 2018 olarak belirlenmiştir. Adayların başvuru esnasında tüm iletişim bilgilerini eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler;

Akbank Gişe Memuru alımı başvurunuzun kabul edilmesi için gerekli olan belgeler ise şu şekildedir; dilekçe, özgeçmiş, diplomanın örneği, askerlik belgesi ve Akbank tarafından gerçekleştirilen son 6 ay içerisinde herhangi bir sınava girmemiş durumunun ispat eden belge gerekmektedir. Gerçekleştirilen personel alımında işe alınacak adaylar bankanın Güney Doğu Anadolu bölgesinde bulunan illerdeki şubelerde göre alacaklardır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.