Akçay Sağ Sulama Birliği KPSS’siz 9 Personel Alacak

Akçay Sağ Sulama Birliği KPSS’siz 9 Personel Alacak

Başvuruları Ülke Geneli alınacak olan Aydın Akçay Sağ Sulama Birliği bünyesinde KPSS şartsız 9 personel alımı yapılacak.

İş Kurumu tarafından yayımlanan ilan ile Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı aranmaksızın 9 personel Aydın Akçay Sağ Sulama Birliğine alınacağı 24 Şubat 2018 de yayımlandı. Başvurulara başlayan ilana iş kurumu üzerinden 02 Şubat 2018 tarihi bitimine kadar şahsen veya online başvuru yapılabilir.

Çiftçi tarla ürünleri zirai sulamacı 2 kişi için en az ilkokul en çok önlisans mezunu adaylar başvuru yapabilmektedir. Başvuruyu 00004233929 iş ilan numarası ile iş kurumuna yapılması gerekmektedir.

Ekskavatör (Kazıma ve Yükleme) operatörü 1 kişi için İlköğretim ve lise mezunu olunması gerekmektedir. Başvuracaklarda Ekskavatör sertifikası olanlar başvuru yapabilecekler. Başvuru ilan numarası 00004234003 olarak belirtilmiştir.

Çiftçi 6 kişi için 00004233739 ilan numarası ile başvuru yapılacak. Başvuracaklar Basınçlı sulama sistemleri sertifikasına sahip olması, ilkokul ve ön lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Alımlar noter kurası ile sonuçlandırılacak olduğundan, noter kurası 15 Şubat 2018 de saat 11 ile 12 saatleri arasında Akçay Sağ Sulama Birliği hizmet binası aydın adresinde gerçekleşecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.