Aksaray Belediyesi KPSS 60 puan ile 22 zabıta ilanı yayımlandı

Aksaray Belediyesi KPSS 60 puan ile 22 zabıta ilanı yayımlandı

Kamu personeli alımı hakkında beklenen belediye personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Aksaray Belediyesi tarafından yayımlanan Zabıta Memuru alımı için 22 kişilik kontenjan açıldı ve KPSS 60 puan talep edildi. Detaylar haberimizde…

Belediye personel alımı, memur alımı, kamu personeli alımı ve sürekli işçi alımı alanları için takip edilen istihdam ilanlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Yayımlanan ilanlarda yer alan bilgilere göre 2020 zabıta alımı başvuruları Eylül ayında başlayacaktır.

Aksaray İş İlanları

Aksaray ilinde yapılacak personel alımı için adaylar belediye personel alımı statüsünde istihdam edilecektir. Alımlar merkez belediye bünyesinde yapılacak olup; başvuru süreci hakkında belirlenen detaylar adayların bilgisine sunulmaktadır.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Aksaray Belediyesi tarafından yapılacak olan personel alımı için toplamda 3 farklı ilan çıkıldı. 4 kişilik; 6 kişilik ve 12 kişilik alımlar dahilinde sadece Zabıta Memuru unvanı ile personel istihdam edileceği belirtildi.

Başvuru Süreci

Aksaray Belediyesi zabıta memuru alımı için ilgili başvurular 2020 kamu personeli alımı kategorisinden açıldı. Eylül ayında başlayacağı ilan edilen başvurular için 14 Eylül 2020 tarihinde adaylar başvurularını teslim edebilecektir. 

İlgili başvuru süreci için son başvuru tarihi 18 Eylül 2020 olarak verilmiş olup; her aday mesai saatleri içerisinde Aksaray Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne ilgili evrakları ile beraber şahsen başvuru yapacaktır.

Başvuru Şartları

4 kişilik Zabıta Memuru alımı için 8. Dereceden kadro tahsis edilecektir. Adayların KPSS P3 puan türünden en az 60 puan alması gerekirken; Herhangi bir lisans Programından mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartlarının sağlanması talep edilmektedir.

6 kişilik Zabıta Memuru alımı için 9. Dereceden kadro açılacak olup; adayların KPSS P93 puan türünden en az 60 puan alması ve ayrıca; Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler önlisans Programlarının birinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü Belgesine sahip olmak şartlarını haiz olması talep edilmektedir.

Son olarak 12 kişilik alımlar için 10. Dereceden kadro açılacak olan Zabıta Memuru istihdamları için adayların KPSS P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve Lise veya dengi okul mezunu olmak ile en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartlarını sağlamaları gerekmektedir.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.