Alınacaklar JÖH JÖAK JOPER Olabilecek; MSB JGK DKK Korucu,

Alınacaklar JÖH JÖAK JOPER Olabilecek; MSB JGK DKK Korucu,

MSB, D.K.K. ve JGK korucu alımı hariç astsubay, subay ve uzman erbaş alımları ile kılavuzlar verilmiştir. Alınacaklar JÖH, JÖAK ve JOPER olabilecektir. Başvuruları halen devam ediyor sadece korucu alımı başvuruları yarın sona erecektir.

Milli Savunma Bakanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı ilanlarla güvenlik korucusu alımı, uzman erbaş alımı, astsubay alımı ve subay alımı kılavuzları yayınlayarak başvuruları almaya devam ediyor. Bilindiği üzere uzman çavuş, uzman erbaş, astsubay ve subay belirli kriterleri yerine getirince JÖH, JÖAK ve JOPER olabiliyor. Olabilmek için ilk önce kurumda çalışıyor olma şartı aranmaktadır.

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) Şırnak İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli olup, emeklilik, istifa, ölüm, göreve son verme gibi nedenlerle Güvenlik Korucusu sayısında azalama meydana geldiğinden Bakanlık oluru ile Şırnak ilinde 400 Güvenlik Korucusu alımı yapılıyor. Başvurularda sona gelindi ve 19 Temmuz 2019 tarihi son gün olarak ilan edilmiştir.

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) 2019 yılında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı D.K.K. en az lise mezunlarından Uzman Çavuş temini yapıyor. 2 Ağustos 2019 tarihi bitimine kadar başvuru alınmaya devam edecektir.

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayınlanan ilanlar ile bay bayan adaylar arasından 298 astsubay ve subay alımı yapılacaktır. Adaylar önceden eğitime tabi tutularak okul bitirmeleri isteniyor. Başvuruları yayınlanan iki ilanda farlı olarak duyurulmuştu.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum