Ankara iş ilanları başvuruları bugün sona eriyor

Ankara iş ilanları başvuruları bugün sona eriyor

Kamu üniversitesi tarafından yapılacak olan 9 kişilik personel alımında başvurular bugün sona eriyor. Ankara iş ilanları için başvuru yapacak olan adayların gün sonuna kadar internet üzerinden başvuru yapacaktır. İşte detaylar…

Kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde devam eden kamu personeli alım ilanları kapsamında yeni istihdam duyuruları yapılmaya devam ediliyor. Yayımlanan ilanlara ait olan başvuru süreçlerinin sonuna geliniyor.

Ankara İş İlanları

Türkiye’nin başkenti olarak kamu personeli alımlarında ilk sırada yer alan Ankara iş ilanları kapsamında yeni ilanlar yayımlandı. Kamu üniversitesi personel alımı için açılan 9 kişilik kontenjan kapsamında başvuruların bugün sona ereceği hatırlatıldı.

Gazi Üniversitesi Personel Alımı

Gazi Üniversitesi bünyesinde yapılacak olan personel alımları için 9 kişilik kontenjan açıldı. Yüksek maaş ile alınacak olan personellere dair verilen unvan bilgilerine göre; Proje Yöneticisi  ve Kıdemli Yazılım Uzmanı alımlarında birer kişilik kontenjan açılacak olup; ayrıca 3 Yazılım Uzmanı, 2 Ağ Uzmanı ve 2 Sistem Uzmanı alımı yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Adaylar ilgili personel alımları için Yabancı Dil Sınavı ve KPSS puanlarını ibraz etmekle mükelleftir. YDS puanı ibraz etmemiş olan adayların başarı sıralaması hesaplamasında ilgili puan için 0 puan verilecek olup; KPSS puanı ibraz etmemiş olan adayların ise puanlarının 70 puan olarak hesaplanacağı ilan edilmiştir.

Başvuru yapacak olan adayların; Yazılım Uzmanı alımları dahilinde; Object Oriented Programming (OOP) ve Aspect Oriented Programming (AOP) programlarına hakim olmaları ve Yazılım Geliştirme konularında en az 3 yıl tecrübe sahibi olmaları talep edilmektedir.

Proje Yöneticisi istihdamları için en az 5 yıllık deneyim ve en az 6 kişilik ekip koordinatörü görevlerinde bulunması gerekmektedir.

Kıdemli Yazılım Uzmanı başvuruları için ise; Object Oriented Programming (OOP) ve Aspect Oriented Programming (AOP) alanlarında deneyim ve en az 5 yıllık mesleki tecrübe talep edilmektedir.

Başvurular 2 haftalık süreç dahilinde devam etmiştir. Bugün (26 Ağustos 2020) son başvuru tarihi olarak ilan edilirken; adaylar başvurularının üniversitenin resmi internet adresinden online olarak kolay bir şekilde yapabileceklerdir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.