Ankara Şehir Hastanesine En Az İlkokul Mezunu Hasta

Ankara Şehir Hastanesine En Az İlkokul Mezunu Hasta

Ankara Şehir Hastanesi’nde görevlendirmek amacıyla hasta refakatçısı kadrosuna personel alımı yapılacağı açıklandı. Son başvuru tarihi 26 Temmuz 2019 olarak belirtilmiştir.

İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden Tepe Servis ve Yönetim tarafından yayınlanan ilanda en az ilköğretim mezunu 20 hasta refakatçısı alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 26 Temmuz 2019 tarihine kadar iş ilan numarasıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden online olarak başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Bilkent Şehir Hastanesi en az ilkokul mezunu 20 hasta refakatçısı alımında başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00005042042 olarak belirtilmiştir.

Hasta refakatçısı alımında adaylarda aranan şartlar arasında; en az ilköğretim mezunu olmak, 22-40 yaş aralığında olmak, son 1 aydır işsiz olmak, erkek olmak, hasta taşıma işini yapabilecek olmak, askerliğini yapmış olmak yer almaktadır.

Tepe Servis ve Yönetim AŞ tarafından yapılacak olan alımda istihdam edilecek olan 20 hasta refakatçısı personel, Bilkent Şehir Hastanesi’nde görevlendirilecektir.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da şehir hastanesinde istihdam etmek üzere 2019 yılı içinde toplamda 29 bin personel alımı yapılacağını açıklamıştı. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum