Askerlik Şartı Olmayan JGK Uzman Alımı Başvuru Kılavuzu Yayınlandı

Askerlik Şartı Olmayan JGK Uzman Alımı Başvuru Kılavuzu Yayınlandı

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı 'na KPSS Şartsız, Askerlik Hizmetini yapmamış sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacak.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafınca yayınlanan resmi iş ilanları na göre sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacak.

İşte faaliyet takvimi: Ön başvuruların internetten alınmaya başlanması 30 Ekim 2017 Pazartesi, Ön başvuruların sonlandırılması 13 Kasım 2017 Pazartesi Saat 17.00, Adayların adli sicil, güvenlik ve arşiv araştırmalarının yaptırılması 14-28 Kasım 2017, Mülakat Uygulama Emrinin yayınlanması ve başvuru şartları uygun olan adayların seçme sınavlarına çağrılması 01 Aralık 2017'ye kadar, Uzman Erbaş Seçme Sınavlarının yapılması 04 Aralık 2017'den itibaren olacak.

Başvurular 30 Ekim – 13 Kasım 2017 tarihleri arasında resmi internet sitesinden Personel Öğrenci Alımı sayfasına girerek başvuru işlemleri sayfasına ulaşabileceklerdir. İnternetten yapılan başvurular ön başvuru olarak kabul edilecektir.

Adaylarda aranan şartlar: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az lise ve dengi okul mezunu olmak veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak şart.

Nüfus kaydına göre 01 Ocak 2017 tarihi itibarıyla yirmi (20) yaşından gün almış olmak ve yirmi yedi (27) yaşını bitirmemiş olmak (02 Ocak 1990 [dahil] - 01 Ocak 1998 [dahil] tarihleri arasında arasında doğanlar)

En az 164 cm boyunda olmak koşuluyla, Boy-Kilo Tablosunda oranları tablosunda (TABLO-1) belirtilen değerler içerisinde bulunmak. Boy uzunluğu çıplak ayakla, ağırlık ise spor Şortu eşofman ile ölçülür.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum