Aydın Köşk SYDV Memur Alımı

Aydın Köşk SYDV Memur Alımı

Aydın Köşk SYDV Personel Alım İlanı Yayınladı. Amasya Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma vakfı 1 kişi Memur alacak olup başvuru son 14 Kasım 2016 tarih olarak açıklanmıştır.

Aydın Köşk SYDV Personel Alım İlanı Yayınladı. Amasya Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma vakfı 1 kişi Memur alacak olup başvuru son 14 Kasım 2016 tarih olarak açıklanmıştır. Aydın Valiliği SYDV 1 kişi Memur İhtiyacını karşılamak üzere alım ilanı yayınladı.

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisine müraacat edecek adaylarda 1 kişi işçi için alım şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Sürücü Belgesi (B) sınıfı ehliyetine sahip olması, 18 Yaşını bitirmiş olması ve Lisans Sosyal hizmet bölümü, Rehberlikve psikolojik danışmanlık bölümü ve Sosyoloji bölümü 4 (Dört) Yıllık Lisans mezunu olması gerekmektedir. KamuPersoneli Seçme Sınavı KPSS P3 puan türünden en az 60 puan bulunuyor olması gerekmektedir.

Başvuracak adayların Sosyal iletişim becerisine sahip olması, Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma, belirli vizyon görev ve sorumluluk bilinci içerisinde disiplinli çalışma alışkanlığına sahip olmak. Kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip, dezavantajlı gruplarla çalışabilecek.

Başvuru esnasında gerekli belgeler: Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Kaydı belgesi, Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden veya Sağlık Ocaklarından alınmış), Varsa Diploma Fotokopisi, Aydın Köşk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına şahsen teslim edilecektir.

Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürlüğü 1 Memur alımına başvuracak adaylar Aydın da ikamet edecek olup son 14 Kasım 2016 tarihine kadar Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfına şahsen başvurmaları gerekmektedir. İşin Süresi Daimi (2 ay deneme süreli) olarak belirtilmiştir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.