Aydın Ve Amasya Sulama Birliği 7 Personel Alımı

Aydın Ve Amasya Sulama Birliği 7 Personel Alımı

Göynücek Geldingen ve Akçay Sağ Sahil Sulama Birlikleri Başkanlığı İş Kurumu tarafından yayınladığı ilanlar ile 7 personel alımı yayınladı. Başvuracak adaylarda KPSS şartı aranmıyor.

Amasya Göynücek Geldingen sulama birliği 7 kişi su kanal işçisi ve Aydın Akçay Sağ Sahil Sulama 1 kişi Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) alacaktır. Başvuracak adaylar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden 04 Nisan 2018 tarihine kadar aşağıda belirtilen iş ilan numaraları ile başvura bilirler. KPSS şartı aranmamaktadır.

Su kanal İşçisi 6 kişide aranacak şartlar : En Az İlkokul mezun en çok önlisans mezunu olması, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve Çalışma adresi Sulama Birliği Sulama Sahası, İli, İlçesi ve köyleri olarak açıklanmıştır.

Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) 1 kişi için ilkokul veya önlisans mezun adaylar başvuru yapabilir. Ayrıca basınçlı sulama sistemleri belgesine sahip olması gerekmektedir.

İlana başvuracak adaylar iş kur ilan Amasya 000043300004338119 ve Aydın 00004338045 numarası ile başvuracak olup son başvuru tarihi 04 Nisan 2018 olarak açıklanmıştır. Bu ilana başvuracak adaylar kişisel durumu normal olanlar başvurabilir. Alınacak işçiye 4857 sayılı iş kanunu hakları verilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.