Bakan Ağbal'dan 'Taşeron İşçi' Açıklaması

Bakan Ağbal'dan 'Taşeron İşçi' Açıklaması

Maliye Bakanı Ağbal, taşeron işçilerle ilgili şunları dile getirdi, "Hem geçiş düzenlemesi yapıp hem de mevcut düzenlemeyi devam ettirmek gibi bir düşüncemiz yok"

Ağbal kendisine yöneltilen taşeron işçilerle ilgili sorusuna şu sözleri söyleyerek cevap verdi, "Çalışma bakanlıklarının çalışmalarını yürüttüğünü dile getiren Ağbal, Bu konuda farklı alternatifler, farklı modeller üzerinde çalışmaların belli bir noktaya geldiğini gördüklerini de bildirdi.

Nihai değerlendirmeyi hükümet olarak yapacaklarını dile getiren ve gerçekten gece gündüz bu çalışmaları neticelendirirsek Türkiye Büyük Millet Meclisi 'ne getirme konusunda bir gayret var diyen Ağbal şu sözleri ile taşeron işçilerin kalbini çaldı; İnşallah ifade edilen şekilde tasarı hızlı bir şekilde Meclis'e gelecek.

Bu düzenlemenin amacı kamuda çalışan, personel alım modeline son vermek ve kamuda doğrudan doğruya istihdam etmek suretiyle kamu hizmetlerini sağlamaktır, dedi ve sözlerine şunları ekleyerek devam etti. Burada hem geçiş düzenlemesi yapıp hem de mevcut düzenlemeyi devam ettirmek gibi bir düşüncemiz yok" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum