Bakandan Öğretmenleri Rahatlatan Açıklama

Bakandan Öğretmenleri Rahatlatan Açıklama

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz; katıldığı programda öğretmenlerimiz zor durumda bırakacak hiçbir uygulamayı hayata geçirmeyeceklerini vurguladı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz konuşmasında ‘’Son günlerde bir öğretmen arkadaşlarımızdan bazı haberler almaktayız. Özellikle performans konusunda kendilerinin mağrur edileceği yönünde oldukça fazla açıklamalar duymaktayım. Buradan tüm öğretmenlerimize ve eğitim camiasına şunu tüm gerçekliği ile söyleyebilir.

Öğretmenlerimiz ne performans ne de başka bir konuda asla mağdur edilmeyecek. Aksine onların çalışma ve hayat koşullarını iyileştirmeye yönelik çalışmalarımız sürmektedir.’’ Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Performans Konusunda Kesinleşen Bir şey Yok
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz konuşmasının devamında ‘’tam bir mutabakata varılmadan hiçbir uygulama yapılmayacağının öğretmenlerimize garantisini vermek istiyorum. Burada amacımız en iyi ve en iyi şartları öğretmenlerimize sağlamaktır. Bu sebeple performans uygulamasında tam bir fikir birliği oluşması için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu amaçla eğitim camiasının her kesiminin görüşleri alınmaktadır. Yapılacak her yenilik öğretmenlerimizin lehine olacağından hiç şüpheniz olmasın’’ şekliden açıklamalarını sonlandırmıştır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.