Balıkesir İŞKUR En Az İlkokul Mezunu 42 Şoför Hizmetli Garson Alımı Yapıyor

Balıkesir İŞKUR En Az İlkokul Mezunu 42 Şoför Hizmetli Garson Alımı Yapıyor

İŞKUR resmi internet sitesi üzerinde yayınlanan ilanlar kapsamında çeşitli kadrolarda istihdam etmek üzere toplamda 49 personel alımı yapılacağı açıklandı.

İŞKUR resmi internet sitesi üzerinde yayınlanan ilanlara göre Balıkesir ilinde istihdam etmek üzere garson, beden işçisi, şoför, hizmetli, büro işçisi kadrolarına 42 personel alımı yapılacaktır.

İlanlar için son başvuru tarihleri değişik göstermekle beraber başvurusu en son yapılacak ilan için son başvuru tarihi 22 Temmuz 2019 tarihi olarak belirtilmiştir.

Garson alımı için adayların; kamu haklarından mahrum bulunmaması, en az 18 yaşında olması, başka kuruluşlara mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmaması gerekmektedir.

Beden işçisi alımında adaylarda aranan şart; güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak olarak belirtilmiştir.

Şoför alımında adayların; Türk vatandaşı olması, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olması, en az 18 yaşında olması, ilkokul mezunu olması, C sınıfı ehliyet belgesine sahip olması gerekmektedir.

Hizmetli alımında adaylarda aranan şartlar arasında; kamu haklarından yasaklı bulunmamak, en az 18 yaşında olmak, başka kuruluşlara mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak yer almaktadır.

Büro işçisi alımı için adaylarda aranan şartlar; Türk vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, lise mezunu olmak olarak belirtilmiştir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum