Balıkesir’de Temizlik Personeli Alımı Yapılıyor

Balıkesir’de Temizlik Personeli Alımı Yapılıyor

Balıkesir’de faaliyet gösteren şirket tarafından görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı ilan edildi. İlan İŞKUR tarafından yayımlandı.

Balıkesir’de faaliyet gösteren Erdek Grup İnsan Kaynakları Yönetim Ltd. Şti. şirketi tarafından yayımlanan personel alımı ilanında, şirket bünyesinde görevlendirilmek için Temizlik Personeli alımı yapılacağı ilan edildi.

Yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre Erdek Grup’ta istihdam edilecek olan temizlik personellerinin sayısı 3 kişilik kontenjan ile sınırlandırıldı ve iş alımı dahilinde şirkette görev alacak işçilerin geçici statüde işe alımlarının gerçekleştirileceği belirtildi.

Temizlik personeli görevi için başvuru yapacak olan adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları ve aynı zamanda başka kurum veya kuruluşlarda hizmet yükümlülüğü bulunmaması şartı arandığı açıklandı.

Temizlik personeli görevi için başvuru yapacak adayların 21.3.2019 tarihine kadar şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuruları onaylanan adaylar için 22-29 Mart 2019 tarihleri arasında mülakat gerçekleştirilecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.