Bartin İl Özel İdaresi 6 Personel Alımı

Bartin İl Özel İdaresi 6 Personel Alımı

Bartin İl Özel İdaresi 6 Haziran 2017 Salı tarihinde bir ilan yayınladı. Başvurular 15 Haziran 2017 Perşembe tarihinde sona erecektir. Başvuracak adaylar başvurularını İŞKUR internet sitesi üzerinden yapabilirler.

Bartin İl Özel İdaresi 6 personel istihdam edeceğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre işe alımlarda aranan unvan Cankurtaran oldu. Adayların çalışma süresi geçici olarak belirtilmiştir.

Başvuracak adaylar İş-Kur il müdürlüklerine giderek iş ilan 00003830852 numarası ile veya İş-Kur'a internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

Bartın İl Özel İdaresi 6 cankurtaran alımı için; en az ilköğretim mezunu olma şartı bulunmaktadır. İlana kişisel durumu “normal” olanlarla birlikte “TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan)” olanlar da başvurabilir.

İşe alımlarda KPSS şartı aranmamakla beraber alımlar kura çekimi usulüyle gerçekleştirilecektir. Çalışmaya başlayan adaylar Bartın Merkez’de görevlendirilecektir. Çalışanlara asgari ücret verilecektir.

İşe alınan adaylar Bronz-Gümüş Cankurtaran belgeli geçici statüde (3 ay) çalıştırılmak üzere görevlendirilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Başvuranların kuraya katılmaları için ayrıca bir davet gerçekleştirilmeyecektir. Kura yeri Bartın İl Özel İdare Çok Amaçlı Salonu, kura tarihi 19 Haziran 2017 14:00-15:00 olarak belirtilmiştir. Talebi kabul edilen adaylar, belirtilen tarihte kura çekimini canlı olarak izleyebilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.