Bay Bayan Bekçi Alımı, KPSS Şartı Yok, Başvurular Bugün Sona Eriyor

Bay Bayan Bekçi Alımı, KPSS Şartı Yok, Başvurular Bugün Sona Eriyor

Belediye bünyesinde açılan bekçi kontenjanı için bay, bayan adayların başvuru yapmaları mümkün. Başvurular için KPSS şartı aranmamaktadır. Bugün Son Gün!

Belediyeler ve belediyelere bağlı olarak hizmet veren kuruluşlar bünyesinde hizmet faaliyeti yapan şirketler dahilinde yeni personel alımı ve işçi alımı ilanları yayımlanırken, ilgili ilanlara dair başvuru kılavuzları da yayımlanıyor.

Belediye Bekçi Alımı

Belediyelere dair personel alımı ilanları yayımlanırken, yayımlanan son ilanlara göre Aydın Belediyesi personel alımı ilanı ile bir bekçi alımı ilanına çıkıldı.

Söz konusu alımlar Aydın’da kent hizmetleri faaliyetleri yürüten Didim Belediyesi bünyesinde yapılacak olup; istihdamı ise Dibel Personel Hizm. Tur. İnş. Tem. Gıda. San. Ve Tic. A.Ş şirketinde gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları

İlgili ilan için belediye bünyesinde 1 kişilik istihdam kontenjanı açılmış olup; alımlar için 18 yaşından büyük olan ve Didim’de ikamet eden bay ve bayan bekçi adayları ve personel adayları başvurularını tamamlayabileceklerdir. İlgili ilanlar için herhangi bir KPSS şartı aranmamaktadır.

Başvurular Sona Eriyor

Son başvuru tarihi olarak bugün (7.9.2019) tarihi verilen bekçi alımı başvuruları için adayların bugün sonuna kadar CV ile birlikte online olarak internetten başvuru yapmaları mümkündür. Adaylar dibelturizm@hotmail.com adresine cv’lerini gönderebilirler.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum