Bekçi Alımı 2019/1 Sözlü Sınav Merkezi Tarihi ve Giriş Belgeleri Açıklandı

Bekçi Alımı 2019/1 Sözlü Sınav Merkezi Tarihi ve Giriş Belgeleri Açıklandı

Bekçi alımı 2019/1 sözlü sınav merkezi tarihi ve giriş belgeleri açıklandı. Polis Akademisi tarafından yayımlanan adres ve tarihler için sayfa sonunda link adresi verilerek kolay erişim sağlanmıştır. Adaylar bir tuşla merkez ve sınav tarihlerine ulaşabili

Bekçi alımı 2019/1 sözlü sınav tarihi ve merkezleri açıklandı. bekçi alımı mülakat sınavına katılacak adaylar için tek tıkla merkezleri, mülakat tarihi ve sınav giriş belgelerine aşağıdaki link adresinden öğrenebilecektir.

2019/1 Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi Sözlü Sınavına Katılacak Adayların Sınav Merkezleri ile Tarihleri Açıklandı.

2019/1 Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında adaylar sözlü sınavına katılacakları sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.

İlan edilen tarihte ve sınav merkezinde adaylar sözlü sınavına katılacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan duyuru tebliğ niteliğindedir.

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

Bekçi alımı giriş belgesi için tıklayın.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum