Belediye 10 Zabıta, Şoför, Trafik Memuru, Tahsildar Memur Alımı İlanı

Belediye 10 Zabıta, Şoför, Trafik Memuru, Tahsildar Memur Alımı İlanı

Belediye bünyesinde yapılacak olan kadrolu memur alımı başvuru sürecinin açıklandığı başvuru kılavuzu yayımlandı. Farklı unvanlarda yapılacak olan alımlar için KPSS 60 puan şartı talep ediliyor. Detaylar ve başvuru kılavuzu haberimizde…

Kamu kurum ve kuruluşları dahilinde gerçekleştirilmesi için takip edilen kamu personeli alımı ile kadrolu memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Gelecek hafta başlayacak olan ilanın başvuru süreci 3 gün sürecek!

Rize İş İlanları

Karadeniz Bölgesinde hem üniversite personel alımı hem de kamu personeli alımı alanında ön plana çıkan Rize iş ilanları dahilinde güncel bir istihdam ilanı yayımlandı ve adayların başvuru yapabileceği yeni bir belediye personel alımı sürecinin başlatılacağı ilan edildi.

Her adayın başvuru sürecinin akabinde hak kazanmaları durumunda; ilanın muhatap kurumu olan; Rize ilinde yerel yönetimler kapsamında ilçe belediyesi olarak kamu hizmeti veren Pazar Belediyesi dahilinde görevlendirileceği açıklandı.

Başvurular Gelecek Hafta Başlıyor

2021 Şubat kamu personeli alımı ilanı olarak yayımlanan kadrolu memur alımı başvuru süreci 22 Şubat 2021 tarihinde başlatılacaktır. Adaylar bu tarihten itibaren 3 gün geçerli olmak üzere en geç 24 Şubat 2022 tarihine kadar başvurularını tamamlayacaktır.

Başvuru işlemleri Pazar Belediye Başkanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğü, Yılmaz Telatar Caddesi, No: 1 Pazar-Rize adresine  şahsen veya posta yolu teslim edilebilecek olup; başvuru kılavuzunda yer alan ve belediyenin insan kaynakları birimine ait olan mail adresi aracılığı ile online başvuru yapmak da mümkün olacaktır.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

İlgili alımların tamamı için 10 kişilik kontenjan açılmış olup; her istihdam kadrolu memur alımı statüsünde yapılacaktır.

GİH sınıfına mensup olan alımlar dahilinde; 3 kişilik Memur alımı için 9. Dereceden kadro tahsis edilecektir. Adayların lisans mezunu olması şarttır.

Tahsildar alımı için lisans mezunu 1 kişi 9. Dereceden kadrolu olacaktır.

Belediye Trafik Memuru alımı için 1 kişilik alım yapılacak olup; lisans mezun B sınıfı ehliyetli adayın da 9. Dereceden kadro sahibi olacağı beyan edilmektedir.

Önlisans mezunu 1 şoför alımı için 10. Dereceden kadro; Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı için  2kişilik kontenjana 9. Dereceden kadro ve son olarak lisans mezunu Zabıta Memuru alımı için de 2 kişilik kontenjana 10. Dereceden kadro verilecektir.

Başvurular için KPSS 60 puan şartı aranmaktadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum