Belediye 16 Daimi İşçi Alımı Yapacak

Belediye 16 Daimi İşçi Alımı Yapacak

İstanbul Belediye iş ilanlarına yenisi eklendi. İstanbul Belediyesi iş başvurusu yapmak isteyen adayları sevindiren haberde 16 daimi işçi alımı yapılacağı duyuruldu. İstanbul işçi alım ilanı detayları haberimizde.

İstanbul Kadıköy Belediyesi tarafından yayımlanan ilana göre 16 engelli işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Belediyeye ait şirket olan KASDAŞ tarafından yapılan duyuruda %40'ın üzerinde engelli olan işçi adayları ilana başvuruda bulunabilecek.

16 işçinin alınacağı ilanda kadro dağılımı da belli oldu. 4 adet halkla ilişkiler personeli, 4 adet tercüman, 2 adet temizlik personeli, 1 adet hasta kabul personeli, 3 adet arşiv elemanı ve 1 adet büro elemanı alımı yapılacak.

Yayımlanan alım duyurusunda alımı yapılacak 4 halkla ilişkiler uzmanının 2 tanesi erkek olacakken 2 tanesi de kadın olacağı açıklandı. Arşiv elemanında ise 3 tane adayın da erkek olması isteniyor. İşte alım ilanındaki kadro dağılımı:

Son başvuru tarihinin 31 Ekim olduğu ilanda başvuru için gerekli evraklar da belli oldu. Yayımlanan ilana başvurmak isteyen aday özgeçmişini, diploma fotokopisini ve %40 engelli raporunu ilana müracaat ederken teslim etmek zorundadır.

Başvuruların mail yoluyla yapılacağı ilanda yalnızca İstanbul ilinde ikamet eden adaylar, info@kasdas.com mail adresine yukarıdaki yazılan belgeleri göndererek başvuruda bulunabileceklerdir. 

Mail dışında başvuruların kabul edilmeyeceği ilanda özgeçmişi değerlendirip uygun görülen adaylar görüşmeye çağrılacaktır. Görüşme ve mülakat adresi ise daha sonra yapılan duyurularla belli olacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.