Belediye En Az İlkokul Mezunu Operatör Alımı Yapıyor

Belediye En Az İlkokul Mezunu Operatör Alımı Yapıyor

Pütürge Belediye Başkanlığı, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre en az ilkokul mezunu personel alımı yapılacaktır.

Pütürge Belediye Başkanlığı İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre greyder operatörü kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 8 Temmuz 2019 Pazartesi tarihi olarak belirtilmiştir. Adayların son başvuru tarihine kadar iş ilan numarasını kullanarak İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla veya İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Pütürge Belediye Başkanlığı greyder operatörü alımı başvurularında kullanılacak iş ilan numarası 00005050224 olarak belirtilmiştir.

Greyder operatörü alımı için adayların; ilköğretim mezunu olması, G sınıfı sürücü belgesinde en az 5 yıl ve E sınıfı sürücü belgesinde en az 3 yıl deneyim sahibi olması, en az 18 en fazla 35 yaşında olması, Malatya il ve ilçelerinde ikamet ediyor olması ve işinde en az 5 yıl deneyim sahibi olması gerekmektedir.

Greyder operatörü alımında 15 Temmuz 2019 Pazartesi tarihinde 10:00 - 11:00 saatleri arasında Pütürge Belediye Başkanlığı adresinde kura çekimi yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.