Belediye; İlkokul, Lise, Lisans Mezunu 71 Adet Daimi İşçi

Belediye; İlkokul, Lise, Lisans Mezunu 71 Adet Daimi İşçi

İŞKUR iş ilanlarına alım duyurusu yapıldı. İŞKUR daimi işçi alımında İzmir'de toplam 71 daimi işçi alınacak. Güncel İŞKUR iş ilanları detayları haberimizde. İşte İzmir İŞKUR daimi işçi alım ilanı detayları.

Son zamanlarda İzmir il sınırları içerisinde birçok işçi alımı duyurusu yayımlanmaya başladı. Geçen haftalarda yüzlerce alım ilanı yayımlayan İzmir, şimdi de çeşitli belediyelerde toplam 71 daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. 

BORNOVA BELEDİYESİ 34 DAİMİ İŞÇİ ALIMI

Yayımlanan ilanlardan ilki Bornova Belediyesi personel temin şirketine ait. Bornova Belediyesi Personel A.Ş tarafından yayımlanan ilanda 34 daimi işçi alımı yapılacağı duyuruldu. 

4 işçi acil tıp teknisyeni olarak istihdam edilecekken 30 tane isçi ise inşaat, oto tamir ve su tesisatı işlerinde çalıştırılmak üzere alım yapılacak.

Yayımlanan ilanda başvuru şartları da belli oldu. İki kadroya da başvurmak için en az lise mezunu olunması gerekirken 30 tane isçi ise inşaat, oto tamir ve su tesisatı işlerinde görevlendirilecek personellerde D veya E sınıfı ehliyet şartı aranmakta olup lise üstü işçi adayları tercih sebebi olacaktır. Acil tıp teknisyeni alımında ise B sınıfı ehliyetin bulunması şartı vardır. 

Başvuruların 7 Ekim'de başlayacağı alımda başvuru yapmak isteyen adaylar Ergene Mahallesi, 2 Sokak B Blok No:7/107 Kat:2 Bornova/İzmir açık adresinden müracaat edebileceklerdir.

14.10.2019 tarihinde ise başvurulardan uygun görülenler görüşmeye davet edileceklerdir.  

İZMİR İZELMAN 35 DAİMİ ŞOFÖR ALIMI

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı şirket olan İzelman da güncel alım duyurusu yayımladı. Yayımlanan alım duyurusunda "İZELMAN bünyesinde 35 daimi şoför alınacaktır." denildi. Peki şoför alımında başvuru şartları nelerdir?

En az ilkokul mezun adaylar arasından alınacak şoför alımında yaş şartı da bulunmaktadır. En fazla 40 yaşındaki personellerin istihdam edileceği ilanda tercihen en az 1 yıl otobüs, kamyon ya da çekici kullanmış olma şartı da vardır. 

İkamet şartı da bulunan ilanda ikameti İzmir il sınırlarında olan ve diğer şartları sağlayan adaylar başvuruda bulunabileceklerdir. 

Alım şartlarından bir diğeri ise ehliyet ve sürücü belgesi şartıdır. İlana göre 01.01.2016 tarihinden önce alınmış D sınıfı sürücü belgesi ile E sınıfı ehliyet şartı bulunmaktadır.

İNŞAAT TEKNİKERİ VE JEOLOJİ MÜHENDİSİ ALIMI!

İzmir Belediyesi aynı zamanda 1'er tane de inşaat teknikeri ile jeoloji mühendisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurularının 5.10.2019 tarihinde başlayacağı inşaat teknikeri alım ilanına başvurmak isteyen aday en az önlisans bölümünden mezun olması gerekir. İnşaat teknikerliği bölümünden mezun olması gereken adayın aynı zamanda da 5 yıl deneyimli olması gerekmektedir.

Bir diğer alım kadrosu ise jeoloji mühendisidir. Yayımlanan duyuruda İzmir Çeşme Belediyesine ait ÇEŞTUR şirketi jeoloji mühendisi alımı yapacağını duyurmuştur. 

Alınacak jeoloji mühendisinin başvuruları bugün (4 Ekim) başlamış bulunmaktadır. Son başvuru tarihi ise 07.10.2019'dur.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.