Belediye KPSS Şartsız 30 Öğretmen Başvuruları Yarın Sona Eriyor

Belediye KPSS Şartsız 30 Öğretmen Başvuruları Yarın Sona Eriyor

Belediye bünyesinde KPSS şartı aranmaksızın yapılacak olan 30 Öğretmen Alımı için başvurular yarın sona eriyor. Detaylar haberimizde…

Türkiye genelinde ilgi ile beklenen Öğretmen Alımı ilanları için KPSS şartı aranmaksızın yayımlanan ve belediye öğretmen alımı, belediye personel alımı olarak çıkılan ilanda başvurular yarın itibari ile sona erecektir.

Yayımlanan ilanlarda özellikle yerel yönetim birimleri tarafından ihtiyaç duyulan unvan ve kontenjanlarda personel alımı ile işçi alımı yapılmaktadır.

Son ilanlarda ise vasıflı personel alımı kategorisinden KPSS şartsız öğretmen alımı ilanı yayımlanmış olup; alımlarında Manisa Belediyesinde yapılacağı ilan edilmiştir.

Toplamda 30 öğretmenin alınacağı istihdam sürecinde alımlar ise farklı branşlarda gerçekleştirilecektir. Aranan branşlar ise; Tarih, Edebiyat, Matematik, Fizik, Biyoloji, Kimya, İngilizce ve Coğrafya alanlarında olacaktır.

Manisa iş ilanları olarak kayıtlara geçen KPSS şartsız öğretmen alımı ilanlarında yer alan bilgilere göre ilana başvuru yapacak olan adayların Fen Edebiyat Fakültelerinin öğretmen alanında lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların Manisa ili veya ilçelerinde ikamet etmesi gerekirken, formasyon eğitimlerinin ise tamamlanması gerektiği açıklanmıştır.

21 ile 45 yaş aralığındaki eğitimcilerin yarın (20.9.2019) mesai bitimine kadar başvurularını BESOT Manisa’ya şahsen  yapmaları gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.