Belediye Lise Mezunu 11 Daimi Büro Memuru Alımı Yapıyor

Belediye Lise Mezunu 11 Daimi Büro Memuru Alımı Yapıyor

İzmir Belediyesi iş ilanlarına yenisi eklendi. Büro memuru alım ilanları, günce iş ilanları, daimi işçi alım ilanları, İŞKUR büro memuru alım ilanları, kurum dışı kamu işçisi alım ilanları başvuruları.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZBELCOM şirketi yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan duyurularda 11 kişi büro memuru kadrosunda istihdam edilecek.

İzmir'den son zamanlarda güncel daimi işçi alım ilanları geliyor. Bu ilanlar iş arayan vatandaşlara umut olduğu gibi belediye çatısını da güçlendirerek vatandaşa sunulan hizmet kalitesini de artırıyor. O ilanlardan birisi de daimi büro memuru alım ilanıdır. İşte o ilan:

 

11 kişinin istihdam edileceği ilanda başvuru şartları da kamuoyuna duyuruldu. En az lise mezunu adaylar arasından alım yapılacak ilanda erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olma şartı vardır. Başvuru yapacak adayın herhangi bir sağlık probleminin olmaması gerekirken adli sicil kaydının da temiz olması gerekmektedir.

İlana başvuruların nasıl yapılacağı da merak konusuydu. Yayımlanan ilanda başvuruların yalnıza internet üzerinden yapılacağı açıklandı. İzbelcom şirketinin internet sitesinde yer alan CV bankası sayfasından başvurular alınacaktır.

Başvuruların bugün başladığı ilanda son başvuru tarihi ise 14.10.2019'dur.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.