Belediye'den 10 Kamu İşçisi Alımı Duyurusu

Belediye'den 10 Kamu İşçisi Alımı Duyurusu

Belediye başkanlığı 10 kurum dışı kamu işçisi alımı için ilan yayımladı. 7 farklı kadroda alınacak işçiler daimi statüde istihdam edilecek. Başvurular ise yarın başlayacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar belediyeye şahsen müracaat edecekler.

Yaş şartının bulunmadığı belediyenin alım ilanında kadrolara uygun şekilde istenilen öğretim kademesinden mezun olunması koşuluyla daimi işçi alınacağını duyurdu.

Kontenjan dağılımı:

Yayımlanan alım ilanına göre 1 işletme sorumlusu, 3 garson, 1 çağrı merkezi elemanı, 1 röle görevlisi, 1 mutfak şefi, 3 beden işçisi ve 1 aşçı yardımcısı alımı yapılacak.

Başvuru tarihleri:

Belediye başkanlığı iş başvurusu için 6, 7 ve 8 Kasım arasında müracaatları kabul edecek.

Başvuru için müracaat edilmesi gereken adres:

Başvuruların şahsen yapılacağı daimi işçi alımı duyurusunda müracaatlar "Yeni Mahalle, Hürriyet Caddesi No:180 Nazilli/Aydın" açık adresine yapılacak.

Kadro kadro başvuru şartları:

İlana göre her kadronun ayrı ayrı başvuru koşulları bulunmaktadır. İşletme sorumlusu alımı için 10 yıl deneyimini gösteren hizmet sektöründe alınmış mesleki faaliyet belgesi alınması, garson alımı için en az lise mezunu olup 6 ay deneyime sahip olunması ve hijyen eğitimi sertifikası şartı vardır.

Çağrı merkezi elemanı alımı için iletişim fakültesi mezunu olup 3 yıl deneyimle birlikte etkili iletişim teknikleri ve stres yönetimi sertifikasına sahip olma, röle görevlisi alımı için 10 yıl deneyimli olmakla birlikte lisans mezunu olma şartı vardır. 

Yayımlanan ilanda mutfak şefi alımı için yiyecek içecek hizmetlerinde hijyen belgesine ve aşçılık belgesine sahip olma ile lisans mezunu olup 3 yıl deneyim şartı, beden işçisi alımı için en az lise mezunu olmakla birlikte hijyen eğitimi belgesine sahip olma şartı, aşçı yardımcısı alımı için önlisans mezunu olup en az iki yıl deneyime sahip olma şartı vardır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.