Bilecik Pazaryeri Belediyesi İşkur İş İlanları

Bilecik Pazaryeri Belediyesi İşkur İş İlanları

Pazaryeri Belediye Başkanlığı işçi alım ilanı 30 Haziran 2017 Cuma tarihinde yayınlandı. Başvurular, 30 Haziran 2017 Cuma tarihi itibariyle başlamış olup 10 Temmuz 2017 Pazartesi tarihinde sona erecektir. Beko Loder(Kazıcı - Yükleyici) Operatörü alımı içi

Pazaryeri Belediye Başkanlığı 30 Haziran 2017 Cuma tarihinde personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü olarak istihdam edileceği belirtildi.

Başvuracak adaylar ilanda belirtilen iş ilan numarası ile İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri üzerinden başvurularını yapabilirler.

İlana başvurmak için, 00003872997 iş ilan numarası ile İŞKUR resmi internet sitesine veya Bilecik Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 'ne 10 Temmuz 2017 Pazartesi tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Beko Loder(Kazıcı - Yükleyici) Operatörü alımı için adaylarda aranan şartlar: En az ilkokul mezunu olmak, Beko Loder Operatörü Sertifikası sahibi olmak, Beko Loder Operatörü mesleğinde en az 3 yıllık deneyime sahip olmak, iş deneyim süresi kadar SGK’da kayıtlı prim gününe sahip olduğu belgelemek olarak belirtilmiştir.

İşe alımlar ilk olarak kurayla gerçekleştirilecek olup ardından uygulama sınavı yapılacaktır. Kura tarihi 20 Temmuz 2017 olarak belirtilmiştir. Pazaryeri Belediyesi’nde saat 11’de belirtilen tarihte kura çekimi gerçekleştirilecektir. Kura noter huzurunda gerçekleştirilecek olup 3 asil 3 yedek seçimi yapılacaktır.

Bu ilana Kişisel Durumu "Normal" olanlarla birlikte "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar da başvurabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.