Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu BTK Personel Alımı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu BTK Personel Alımı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Personel Alım ilanı 02 Ocak 2017 de yayınladı. Başvuracak adaylar için son 20 Ocak 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

BTK Bilişim Uzman Yardımcısı Personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 45 kişi Sözleşmeli Bilişim Uzman Yardımcısı personeli olarak istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 16 Ocak 2017 ile 20 Ocak 2017 Tarihleri arasında yapılacaktır.

Enerji Tabii Kaynaklar Bakanlığı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik"in 8 inci maddesi uyarınca Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonunda istihdam edilmek ve tam zamanlı çalıştırılmak üzere Yazılı ve Sözlü sınavla toplam (45) personel alınacağı bildirildi.

Başvuracak adaylarda aranan şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşıması, Sosyal bilimler alanında, üniversitelerin; siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakültelerinin işletme, iktisat, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi ve siyaset bilimi ile kamu yönetimi bölümü mezunu olması gerekmektedir. Ankara iş ilanları kariyer.

Mühendislik alanında üniversitelerin, elektrik-elektronik, elektronik, elektronik ve haberleşme, telekomünikasyon ve bilgisayar mühendisliği, Hukuk alanında avukatlık ruhsatına sahip hukuk fakültesi mezunlarından alım yapılacaktır.

Ayrıca 2017 yılının Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1982 ve sonraki tarihlerde doğanlar). 2015 veya 2016 yıllarında A Grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) ilgili puan türünden en az 70 puan almış olmak kaydıyla, Kuruma başvuruda bulunan adaylar arasından, en yüksek puandan düşük puana sıralama yapılması suretiyle, başvuruda bulunan adaylardan Sosyal bilimler alanında KPSSP-40 puan türünden ilk 100, Hukuk alanında KPSSP-79 puan türünden ilk 400, Mühendislik alanında KPSSP-2 puan türünden ilk 400 aday arasına girmiş olması gerekmektedir.

Başvuru yeri ve şekli: Başvurular 16 Ocak 2017 ile 20 Ocak 2017 mesai saatleri içinde BTK merkez teşkilatının bulunduğu Eskişehir Yolu 10. Km. No: 276 Çankaya ANKARA adresine şahsen ya da posta ile yapmaları gerekir. Posta ile yapılan başvurularda, istenilen belgelerin Kuruma en geç son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar ulaşması şarttır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.