Boğaziçi Üniversitesi Yüksek Maaşla Personel Alım Başvurusu

Boğaziçi Üniversitesi Yüksek Maaşla Personel Alım Başvurusu

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğü sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Peki, başvurular nasıl olacak? Yüksek maaş verilecek personel için başvuru şartları arasında neler bulunuyor. işte sözleşmeli personel alım detayı.

Yüksek maaşla personel alımı yapılıyor. Boğaziçi üniversitesi rektörlüğü sözleşmeli personel alımı için anında başvurularını yapabilir. Yazılı ve sözlü sınavlara adayların çağrılması için KPSS P3 puan türü üzerinden %70 alınacak, YDS ya da denkliği kabul edilen yabancı dil sınavı için de puyanın %30’u alınacak. Sınava çağrılacak olan adayların en yüksek puan türü üzerinden 10 katı kadar aday çağrılması söz konusu olacaktır.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Şartları
Alım için belirlenmiş olan şartları sağlamadan başvuru yapılmıyor. Bu sebeple şartları inceleyerek, başvurunuzun sorunsuz bir şeklide gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Fakültelerin 4 yıllık bölümünden mezun olmak; Bilgisayar mühendisliği, Yazılım mühendisliği, Elektrik mühendisliği, Elektrik mühendisliği, Elektrik ve elektronik mühendisliği, Endüstri mühendisliği bunlara denk olan yükseköğretim kurulunca kabul edilen yurtdışında ki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak.

Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda, en az 3 yıllık tecrübe aranıyor. Aranan özel şartlarda mesleki deneyimin belgelenmesi var. Erkek adaylar için askerlik çağına gelmemiş olmak, muaf ya da bir yıl ertelenmiş olması. Yukarıda verilen Boğaziçi üniversitesi sözleşmeli bilişim personeli alımı şartları kapsamında, bu şartları sağlayan kişinin başvuru yapmasında herhangi bir sakınca olmayacaktır.

Özel Şartlar

Sanallaştırma konusunda yönetici seviyesinde bilgi sahibi olmak. Bash, PHP, Python scripting konusunda yönetici seviyesinde bilgi sahibi olmak, e-posta sevişlerinin yapılandırılması ve yönetimi konusunda iyi derecede bilgi sahibi olmak, sunucu RAİD disk yapısı, SAN ve NAS depolama yapıları hakkında yönetici seviyesinde bilgi sahibi olmak. İlgili iş kolunda sistem yönetimi konusunda en az 5 yıl tecrübe olması.

Sistem yöneticisi alımında aranan özel şartlar arasında Microsoft ve Linux dağıtımlarının yapılandırma, kurulum ve yönetim konusunda bilgi sahibi olmak, Bash, PHP, Pyhthon scripting konusunda da deneyim sahibi olmak. Boğaziçi üniversitesi sözleşmeli bilişim personeli başvurusu için şartların sağlanıyor olması yeterlidir.

Başvurular “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu” doldurarak, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte, 24 Eylül 2020 tarihi mesai bitimine kadar Boğaziçi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı BEBEK İSTANBUL adresine elden teslim etmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum