Bolu İŞKUR 110 Sayfada Yüzlerce 2019 Personel Alımı İlanı Yayımladı

Bolu İŞKUR 110 Sayfada Yüzlerce 2019 Personel Alımı İlanı Yayımladı

Bolu kentinde görevlendirilmek üzere tercih edilecek olan personel alımı ve işçi alımı süreçlerinin belirlenmesi için İŞKUR tarafından personel alımı ilanlarına çıkıldı.

Türkiye genelinde yayımlanan ve hem personel alımı hem de işçi alımı süreçlerinde belirleyici ve aracı kurum görevinde bulunan İŞKUR’un istihdam ilanlarını ve istihdam detaylarını vatandaşlara duyurma süreci devam ediyor.

Yayımlanan son ilanların görevlendirme yeri Bolu kenti olarak verilmiş olup; her aday çıkılan ilanların tamamına başvuru yapma hakkına sahip olmaktadır.

İlgili ilan numaraları ile İŞKUR açık iş ilanları sayfasından doğrudan ve online olarak başvuru yapabilecek adayların öncelikle ilanlarda yer alan özel şartları sağlamaları gerekmektedir.

Yayımlanan ilanlardaki özel şartları sağlayan her aday için iş başvurusu sınırı olmaksızın her ilana başvuru hakkı bulunmaktadır. Örnek olarak Bolu kentinde Piliç Kesim ve İşleme Elemanı olarak görev almak isteyen adayların 00005008972 numaralı ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

Diğer ilanlarda yer alan bilgilere göre ise; Kalite Kontrol Sorumlusu olarak görev almak isteyen adayların 00005008898 numaralı ilanı ve Elektrik Teknisyeni olarak görev almak isteyen adayların da 00005009154 numaralı ilanları takip etmeleri gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.