Borcu Olanlar İçin Uyarı Yapıldı Son Gün 28 Şubat

Borcu Olanlar İçin Uyarı Yapıldı Son Gün 28 Şubat

SGK Prim borcu yapılandırmasın için son gün 28 Şubat. Sigorta prim borçlarında yapılandırmaları bozulan vatandaşların 28 Şubat'a kadar ödeme yapmaları durumunda yapılandırma haklarının da devam edeceği ilan edildi.

Sosyal Güvenlik Beydağı Dairesi Merkez Müdürü Mustafa Gürbüz ve Malatya Çalışma ve İşkur İl Müdürü Vahap Toman ziyaret maksadıyla Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı dönemde eş görev dahilinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile görüme yaptı.

Yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunan İl Müdürü Vahap Toman, genel sağlık sigortası(gss) ve SGK prim borçlarının yapılandırması sürecinin son olarak 28 Şubat'ta sona ereceğini belirterek "7143 sayılı Kanuna göre SGK'ya olan sigorta prim borçlarını yapılandırmak için müracaat ettiği halde peşin ödeme veya borç taksitlerini süresinde ödeyemeyen ve bu nedenle yapılandırmaları bozulanlara, 28 Şubat'a kadar ödeme yapmaları halinde yapılandırma hakları devam edecek" açıklamalarında bulundu.

SGK prim borç yapılandırmasının son gününden haberdar olmayan birçok vatandaş bulunduğunu ve bu vatandaşlar ile tüm üyelere bilgileri duyurmak için gerekli çalışmaların devam ettiğini ifade eden MTSO Başkanı Sadıkoğlu ise, "İlerleyen günlerde tüm işverenlerimizi SGK ve İşkur Destek Paketi hakkında düzenleyeceğimiz seminere davet ederek daha çok üyemizin, işverenin faydalanmasını sağlayacağız" açıklamalarıyla kamuoyunu bilgilendirdi. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.