Bozok Üniversitesi Sözleşmeli 5 Personel Alımı

Bozok Üniversitesi Sözleşmeli 5 Personel Alımı

Bozok Üniversitesi 22 Ağustos tarihinde personel alım ilanı yayınladı. İlan için son başvurular 5 Eylül olarak belirtildi.

Bozok Üniversitesi sözleşmeli 5 personel alacağını duyurdu. Alımlarda KPSS B grubu puan sıralaması etkili olacaktır.

Gündüz veya gece nöbet sistemine göre çalıştırılacak, giderleri özel bütçeden karşılanacak olan 4 hemşire ve 1 ebe alımı yapılacaktır. İlanda özel şartlar hemşirelik veya ebelik bölümü lisans mezunu olmak olarak belirtilmiştir. Ayrıca başvuracak adaylarda bazı genel şartlar aranmaktadır :

T.C. Vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun değişik 48'inci maddesinin (A) fıkrasının 4, 5, 6 ve 7'nci bentlerinde belirtilen şartları taşımak, 657 sayılı Kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, 2016 yılı KPSS (B) grubu lisans sınavına girmiş olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak ve başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak olarak belirtilmiştir.

Başvurular; Bozok Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'ndan ya da Bozok Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden temin edilecek başvuru formu eksiksiz doldurularak istenilen belgeler ile birlikte Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen yapılacaktır. 2016 KPSS B grubu puanlarına göre sıralama yapılacak olup kazanan adayların ilanı başvuru bitim tarihi itibariyle 5 iş günü içerisinde yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.