Burdur Belediyesi Farklı Unvanlarda 5 Personel Alımı İlanı

Burdur Belediyesi Farklı Unvanlarda 5 Personel Alımı İlanı

Burdur Belediyesine bağlı şirkette görevlendirilmek üzere istihdam edilecek olan personeller için bir istihdam ilanı yayımlandı ve unvanlara dair bilgiler ilan edildi.

Burdur kentinde göreve devam eden Belediyeye bağlı olarak çalışan şirket bünyesinde farklı unvanlarla personel alımı ve işçi alımı yapılacağına dair bilgilerin bulunduğu istihdam ilanı yayımlandı ve detaylar ilgili vatandaşların bilgisine sunuldu.

Yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre; istihdamların gerçekleştirileceği şirket olarak Salda Gölü Turizm Şirketi ismi verildi. Salda Gölü Turizme yapılacak istihdam sayısı ise 5 kişilik kontenjan ile sabit tutuldu.

İlanda yer alan unvan ibarelerinde, gerçekleştirilecek olan alımların; Temizlik Personeli, Park Bahçe Personeli, Şoför, Büro Personeli unvanları ile yapılacağı açıklandı.

Başvuru yapacak olan adayların görevlerine uygun olarak yaş ve tecrübeye sahip olması şartı aranırken, başvuruların en geç 7.7.2019 tarihine kadar şirket müdürlüğüne yapılması gerektiği ilan edildi.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum