Büyükşehir 40 İtfaiye Eri ve Zabıta Alımları (KPSS ve Şarları)

Büyükşehir 40 İtfaiye Eri ve Zabıta Alımları (KPSS ve Şarları)

Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 40 itfaiye eri ve zabıta memuru alımları yapılacak. Büyükşehir ilanlarına nasıl ulaşılacak. İtfaiye eri ve zabıta alımı için başvuru şartları neler.

Büyükşehir ilanlar yayınladı.

40 itfaiye eri ve zabıta memuru alımı başvuruları ne zaman sona erecek. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere memur alımı başvuruları nasıl yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Devlet memurları kanuna tabi alım yapıyor. KPSS üzerinden alım yapılacak. Hangi alanlarda alım yapılıyor?

Sakarya Büyükşehir Belediye başkanlığına ilk defa atanmak üzere memur alımı ilanı içeriğinde neler var? Şartlar ve sağlamanız gerekenler verilmiştir.

Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanlığı Memur Alımı Şartları

Hangi alanda memur alımı yapılıyor? Memur alımları için kadro türü ve istenen şartlar verilmiştir. Bilgi alarak, siz de bu kapsamda şartları sağlıyor olmanız durumunda başvurunuzu yapabilirsiniz.

Zabıta Memuru: 10 dereceden 20 adet zabıta memuru alımı yapılacaktır. KPSS P3 puan türü üzerinden en az puan 70’tir. Mezun olunması gereken okullar ise ön lisans yerel yönetimler, ön lisans herhangi bir bölüm mezunu olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Zabıta Memuru: 9 dereceden alım yapılacak. 10 kişi alınacak. KPSS puanının P3 puanı üzerinden en az 70 olması gerekiyor. Herhangi bir ön lisans programından mezun olmak yeterlidir. A sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartı aranıyor.

İtfaiye Eri: 9 dereceli memur olmak üzere 10 kişilik bir alım yapılacaktır. KPSS puanının P3 puanı üzerinden en az 70 olması gerekiyor. İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği ya da sivil savunma ve itfaiyecilik ön lisans programlarından birinden mezun olmak gerekiyor. En az C sınıfı sürücü belgesinin olması gerekiyor.

Özel Şartlar

İstenen şartları sağlayan kişilerin Sakarya Büyükşehir belediyesi memur alımı başvurusu yapması son derece kolay olacaktır. Peki, aranan özel şartlar neler? Kişilerin 30 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. Aynı zamanda erkeklerde en az 1.67 boy, kadınlarda ise en az 1.60 boy şartı aranıyor. Kilo ise bir metreden sonra gelen sayı ile 10 fark taşımamalı. Başvuru formunu belediyenin internet sayfasından doldurmanız yeterlidir. İstenen belgelerin teslim edilmesi sağlanarak, başvuru tamamlanır.

Başvuru Son belge teslimi;

2 Ekim 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Sakarya Büyükşehir belediyesi memur başvurusu belge teslimi yapılması gerekiyor. İstenenleri teslim etmelisiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.