Büyükşehir Belediye En Az İlkokul Kadrolu 93 Hizmetli-İşçi Alımı

Büyükşehir Belediye En Az İlkokul Kadrolu 93 Hizmetli-İşçi Alımı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR resmi web sitesinde yayınlanan ilanda en az ilkokul mezunu olmak 3 unvanda 93 işçi alınacaktır. Alınacak personeller daimi kadroda görev yapacaklardır.

İŞKUR kurum dışı ilanlar resmi internet sayfasında yayınlanan ilana göre Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere kadrolu 93 işçi alınacaktır. Adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde yer almaktadır.

Muğla Büyükşehir Belediyesi personel alımı için başvuru şekli ve zamanı.

Adaylar başvurularını 28 Kasım – 12 Aralık 2022 tarihleri arasında Şeyh Mahallesi İsmet İnönü Caddesi Zihni Derin İş Hanı No:6/G Menteşe/Muğla adresine şahsen yapacaklardır.

Adaylarda aranan ortak başvuru nitelikleri nelerdir.

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 657 sayılı kanunun 48 maddesinin A bendinin ilgili alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak ve Muğla ilinde ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Sayaç Okuma Elemanı alımı için (62 kişi) En az Lise mezunu olmak, Bilgisayar ve ofis programlarını etkin kullanabiliyor olmak, 1 Ocak 1982 ve sonrasında doğmuş olmak.

Beden İşçisi alımı için (28 kişi) En az İlkokul mezunu olmak, Tercihen B sınıfı ehliyete sahip olmak, 1 Ocak 1982 ve sonrasında doğmuş olmak.

Hizmetli alımı için (3 kişi) En az İlkokul mezunu olmak, Tercihen alanında en az 1 yıl deneyimli olmak, Tercihen B sınıfı ehliyete sahip olmak, 1 Ocak 1987 ve sonrasında doğmuş olmak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.