Büyükşehir Belediye En Az İlkokul Mezun İtfaiye Araç Şoförü Alımı

Büyükşehir Belediye En Az İlkokul Mezun İtfaiye Araç Şoförü Alımı

İŞKUR ilanı ile Büyükşehir Belediyesine itfaiye araç şoförü alımı yapılacağı duyuruldu. En az ilkokul mezunları arasından alım yapılacağı ve KPSS şartı bulunmamaktadır. İtfaiye aracı şoförü alımı hangi şartlarda yapılacak.

İŞKUR ilanı ile Büyükşehir Belediyesi itfaiye aracı şoförü alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmazken en az ilkokul mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek.

İtfaiye araç şoförü alımı başvuru şartları

En az İlköğretim Okul Mezunu Olmak.

Askerlik Hizmetini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Olmak.

Başvuruda bulunacak adayların, yeni sürücü kimlik belgesi (B-BE-C1-C1E-C-CE-D1-D1E-D-DE) sahip olmak. Ancak sistemden başvuru esnasında "E" sürücü belgesi seçilerek kayıt yapılmalıdır.

Eski hükümlü olanlardan, Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düze ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkum olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama ve kaçakçılık suçlarından hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanlar, cezası ertelenenler, koşullu salıverilenler, denetimli serbestlikten yararlananlardan   "eski hükümlü belgesi" ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

TMY (Terörle Mücadelede Yaralananlardan) 1111 sayılı Askerlik Kanunu veya 1076 sayılı Yedek Subaylar Kanunu kapsamına giren ve zorunlu askerlik hizmetini (erbaş/er veya yedek subay/yedek astsubay) yaparken 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21'inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlar durumlarını "sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı" ile belgelendirmeleri gerekmektedir.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı alımı yapacak. 00005626506 iş ilan numarası ile İŞKUR’a online veya şube üzerinden yapılacak. 17 Ağustos 20250 tarihi bitimine kadar başvuru yapılabilir. Kayseri ilinde ikamet edenlerin başvurusu kabul edilecek.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum