Danıştay Başkanlığı En Az Lise Mezunu 28 Personel Alımı

Danıştay Başkanlığı En Az Lise Mezunu 28 Personel Alımı

Danıştay Başkanlığı tarafından yayınlanan personel alımı ilanında çeşitli kadrolarda görevlendirmek üzere toplamda 28 personel alımı yapılacağı açıklandı.

Danıştay Başkanlığı’nca yayınlanan ilanda garson, aşçı, bulaşıkçı, sağlık teknisyeni yardımcısı ve hizmetli kadrolarında görevlendirmek üzere toplamda 28 personel alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru yapmak isteyen adayların 25 Haziran – 1 Temmuz 2019 tarihleri arasında Danıştay Başkanlığı’na şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Adaylarda aranan genel şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak yer almaktadır.

Garson alımı için adayların turizm meslek yüksekokullarının ve meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olması, en az 2 yıl deneyim sahibi olması gerekmektedir.

Aşçı alımı için adaylarda aranan şartlar arasında en az ve lise veya dengi okul mezunu olmak, en az 2 yıl deneyim sahibi olmak yer almaktadır.

Bulaşıkçı alımında adayların; en az lise veya dengi okul mezunu olması gerekmektedir. Sağlık teknisyen yardımcısı alımı için adayların; meslek liseleri veya teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Hizmetli alımında ise adayları en az lise mezunu olması istenmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adayların ilgili Kamu Personeli Seçme Sınavı puan türünden en az 60 puan almış olması da adaylarda aranan şartlar arasında yer almaktadır. Danıştay Başkanlığı 28 memur alımı ilan 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.