Denizli İhracatçılar Birliği Şehirlere Memur Alımı Başvuru Şartları

Denizli İhracatçılar Birliği Şehirlere Memur Alımı Başvuru Şartları

Denizli İhracatçılar Birliği şehirlere memur alımı başvuru şartları ve şekilleri adaylarla paylaşıldı. Alım uzman yardımcısı, şoför ve memur alımı olarak yapılacak.

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından memur alımı yayınlanmış olup adaylar için başvuru şartları paylaşılmıştır. Alınacaklar uzman yardımcısı, şoför ve idari memur olarak görevlendirilecektir. Alım kadrolu olarak yapılacaktır. KPSS puanı aranıyor.

Uzman Yardımcısı alımı için: Üniversitelerin dört (4) yıllık Fakültelerinin İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyasal Bilgiler, Uluslararası Ticaret, Uluslararası İlişkiler, İstatistik, Ekonometri Bölümlerinden birinden mezun olmak. Uzman Yardımcısı kadrosuna başvurmak için 2018-2019 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavlarından (en az 70 puan almış olması isteniyor.

İdari Memur alımı kadrosu için: Üniversitelerin dört (4) yıllık Fakültelerinin İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyasal Bilgiler, Uluslararası Ticaret, Uluslararası İlişkiler, İstatistik, Ekonometri Bölümlerinden birinden mezun olmak.
Şoför Alımı kadrosu için; Lise mezunu olmak. En az 5 yıllık sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanıyor olmak. (İleri sürüş teknikleri tercih sebebidir). 1.1.2019 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir özrü bulunmamak.

TİM ve İhracatçı Birlikleri veya daha önce çalıştıkları iş yerlerinden 22/5/2003 tarihli ve 4857 sayılı İş Kanununun 25 inci maddesinin birinci fıkrasının (2) numaralı bendinde belirtilen nedenlerle sözleşmesi feshedilmiş olmamak. KPSS 70 puanı bulunan adaylar başvurular Denizli İhracatçılar Birliği adresine en geç 23 Eylül 2019 saat 17.00'a kadar şahsen veya posta ile yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.